fbpx
Higgyen a résztvevőknek!
Hallgassa meg véleményüket a tréningről!
Bövebb info...
webstar logo

Pontosan nem tudtam, hogy mire is jövök. Ami a marketing anyagban megfogott az pont a bulshit mentes megközelítés volt. Ez teljesen be is jött. A sok kézzel fogható tanács mellett, amit kaptam, az az érzés, hogy a problémáinkkal nem vagyunk egyedül, hogy a legtöbb gond szektorspecifikus. Köszönöm a sok segítséget!

Bertók Attila

Webstar Csoport

Nagyon hasznosnak találtam a tréninget, mely tapasztalatait már az egyes alkalmakat követő napon is tudtam kamatoztatni. Így több végről örökölt, előnytelen szerződést is sikerült számunkra jóval kedvezőbb feltételekkel megújítani, melyből mindkét fél egyértelműen profitálhat a jövőben.

Moór Balázs

Datamagic

Nagyon hasznosnak tartottam a tréninget, mivel sok dologban megerősített, illetve sok dologban adott ötletet, vagy kaptam megerősítést arról amit csinálunk. Úgy érzem, hogy ez kifejezetten a cégvezetők számára hasznos információk, használható iránymutatások összessége.

Kriston Csaba

Acterra Kft

Azt gondoltam, hogy az itt kapott információkat azonnal tudom használni. Ez részben teljesült, ugyanakkor számos akár több évre elegendő muníciót kaptam cégem fejlesztésére. Kiváló volt egy olyan előadót hallgatni, aki valóban találkozott azokkal a mindennapi problémákkal és az azokra reagáló megoldásokkal, amely egy ERP cég vonatkozásában felmerül.

Bali Endre

Tandofer Kft

vhcom logo 2

Nagyon tanulságos volt, mert a megélt tapasztalatokból több újdonságot hallottam, amit a mindennapjaimban tudok alkalmazni. Plusz számtalan gyakorlati alkalmazásom megerősítést nyert. Az ügyfélkörünk piaci szereplői ugyan eltérőek, mégis a módszerek fő csapásiránya egyező a vállalkozásban.

Hoffmann Adrienn

VH Com Kft

Nagy erőssége az előadásnak a gyakorlati példa említése, a valós számok (iparági sztenderdek), a magyar vonatkozások említése. ... hasznos, praktikus tudást nyújt. Spórol nekem percről percre a munkámban

Anikó

XAPT Solutions Kft.

Számomra nagyon hasznos volt a tréning, átfogó képet kaptam egy informatikai vállalkozásnál felmerülő feladatokról, pl. árazásról, supportról, szerződésekről, pénzügyi előrejelzések fontosságáról. Az árképzésünkben tudom hasznosítani a tréningen elhangzottakat, valamint szerződéseinket átdolgozzuk a tréningen szerzett új információk alapján.

Sólyom Zoltán

SólyomSoft kft

konasoft_logo_8

Drágábban és magabiztosabban árazok ezután!

Téti Imre

Konasoft Kft

Remek, gyakorlatias, könnyen használható!

László Attila

XAPT Solutions Kft

danubius_inf_3

30 év tapasztalata 3 napba sűrítve, nagy dózisban. Köszönet érte!

Balogh Péter

Danubius Informatika

Commit Kft.

"Sok hasznos és gyakorlati tapasztalatot kaptunk, amelyek közül sok azonnal használatba vehető, alkalmazható az életünkben. Jól felépített előadás volt!"

Márton Gergely

ügyvezető, Commit Kft.

Lufthansa Systems Kft.

"Számomra inspiráló kitekintés egy multinacionális cégcsoport informatikai világából egy helyi ISV piac jellegzetességeibe. Évtizedek tapasztalatának és tanulságának rendszerezett átvétele. Kiváló alap az önállósodáshoz, vagy egy lazán kapcsolt leányvállalat részének/egészének menedzseléséhez."

Tóth Attila

Business Solutions Unit Lead, Lufthansa Systems

Szeged Software zRt.

"Összességében nagyon hasznosnak ítéltem meg a tréninget, ez egy hiánypótló képzés. Különösen az tetszett, hogy nem általános lőzunkokat hallottam, hanem kifejezetten IT iparág specifikus, használható információkat. Szívesen ajánlom főleg IT KKV-k felső-, közép vezetőinek!"

Deák-Kovács Gergely

vezérigazgató

Ultinous zRt.

"Rendkívül jól strukturált menedzsment tréninget kaptam. Rengeteg ötlet, story, tapasztalat és megannyi fontos információ, ami mindenki számára hasznos lehet a szoftverpiac területén akár értékesítő, pénzügyes, marketinges, mert nem csak a cégvezetőknek hasznos átlátni az üzlet folyamatokat, összefüggéseket.
Az IT-ban dolgozó közép és felsővezetők számára nagyon ajánlott szemléletet ad át. Örültem az interaktív résznek is, így egymástól is nagyon sokat tanultunk."

Győrfi Szabolcs

Business Developer Manager

Képzések csak neked…

Kapcsolat:

Augment!IT Kft.

4551 – Nyíregyháza, Pirkadat utca 7/A.

 

Tel.: +36 30 228 7781

Kapcsolat

Augment!IT Kft.

E-mail: smt.trening@gmail.com

Telefon: +36 30 228 7781

Cím:

Augment!IT Kft.

4551 – Nyíregyháza, Pirkadat utca 7/A.

Feliratkozás hírlevélre

Hírlevelünkön keresztül rendszeresen informálódhat aktuális képzéseinkről, eseményeinkről és promócióinkról.

A következőket kell tennie: egyszerűen töltse ki a jobboldali nyomtatványt, kattintson a »küldés« gombra, hogy a jövőben megkaphassa a legfrissebb híreinket.

Bármikor leiratkozhat hírlevél szolgáltatásunkról.